Happy New Year !!!!
Gelukkig Nieuwjaar !!!!!
Het is 2012, januari en wij zijn alweer een dikke 3 maand onderweg. We hebben de kersjes achter ons gelaten en zijn weer aan het touren gegaan. We zijn van Melbourne terug gereden langs de kust richting Sydney en zijn nu alweer onderweg naar Brisbane. Tijdens deze toch hebben we weer geweldige mensen ontmoet! Zo hebben we bij een super mooi strand waar helemaal niemand was overnacht met een ozzie family. Die mensen hier zijn toch wel zo gastvrij! Kom langs een biertje drinken en voor je het weet zit je met het avond eten, lamsvlees van het kampvuur op schoot met nog een biertje of 2. We hebben Kerst gevierd in Sydney wat eigenlijk geen kerst was. Hier aangekomen was het enorm rustig. Wat is rustig? Een stad van 9 miljoen inwoners waarvan de straten waren uitgestorven, alle winkels dicht en je een kerstdiner alleen kan halen bij de Subway/MacDonalds. Omdat we de fast food voor 3 maand hebben afgezworen werd het dus de Subway. Kerstcadeaus uitgepakt midden op straat in het zonnetje en op tijd maar weer terug naar de auto.
Daarin tegen was de Jaarwisseling helemaal super! We kunnen niet anders zeggen dat we in Nederland niet meer voor het siervuurwerk naar buiten hoeven te gaan. Dit overtreft bijna niks meer (zie foto's). S'ochtends vroeg om 7 uur met de trein weg gegaan om op tijd een plekje te krijgen in het park. Helaas nu al te laat, maargelukkig dater bekenden van ons al in de rij stonden. Hierdoor een heeeeel groot stuk afgesneden van de rij waardoor we vrij snel als eersten in het park konden (Nummer 3451 en 3452). Tassen controle, SHIT ! Hadden we net een zak Wijn ( Goon) gekocht voor een dag feest, zag het ernaar uit dat we die achter konden laten. Gelukkig had Rutger een smokkel methode/theorie bedacht waardoor we toch nog een goedkoop dagje hadden. Prachtig uitzicht op de 'Bridge' en Opera house met een zonnetje van rond de 30 graden. In het park werden er 20.000 mensen toegelaten. Waar wij zaten werd ook al snel afgezet omdat er maar beperkte plaatsen waren, Vip plekken dus. Om de dag door te komen met de 10 andere Hollandse gasten maar een beetje kaarten, chillen, zonnen, eten en natuurlijk drinken. Het enige dat ontbrak was een goed muziekje, oliebollen, kniepertjes en vechtersrolletjes met slagroom hahahah.
Tussen Kerst en Oud en Nieuw in zijn we weer naar de Bluemountains gegaan. De eerste keer was een tegenvaller door de mist dus we gaven het een herkansing. En het was geslaagd! De 3 Sisters hebben we gezien, Jenolan Caves in gegaan en een tocht van 5uur voor ' Experience Walkers' gemaakt. Enorm gaaf en de foto's zullen hiervan nog volgen. Dagen ernaar spierpijn gehad maar okay, was de moeite waard.
Het weer wordt al stukken beter. Bijne elke dag flink zon en zijn dan ook al aardig verbrand. Hebben op Bondi beach heerlijk liggen zonnen. Wie weet zie je ons nog later op tv, want ook deze dag werden er opnamens gemaakt voor ' Bondi rescue' . Maar niet alles is wat je denkt dat het is hoor. Het strand is eigenlijk behoorlijk klein en sommige shots worden gewoon effe overnieuw gedaan omdat de eerste keer niet goed in beeld kwam. Wel kunnen we zeggen dat de rescues echt waren. We hebben er even opgelet maar ze komen toch nog vrij vaak in actie. Voor de dames zeker de moeite waard om de goddelijke lichamen van die mannen te zien. Rutger heeft ook eindelijk zijn surfboards van het dak gehaald en geprobeerd hierop te staan. MOEILIJK dat het is... 3 kwartier geprobeert en nog geen 2 seconden een 'wave' gepakt. Misschien toch maar effe lesje nemen hahaha.
Tot zover een snelle update. We gaan nu weer verder naar Brisbane om ons vliegtuig (6 Januari) te nemen naar Nieuw Zeeland. Nog 600 km. te gaan. Jullie horen gauw weer van ons.
Bye bye, good on yah!
Ziet er allemaal erg mooi uit.
ik wens jullie een heel goed en gezond 2012, en nog heel veel mooie belevenissen en verhalen.
gr Anita jager
Lieve Hilde en Rutger!
Wat hebben we weer genoten van jullie mooie verhaal en de prachtige foto's!! Wat hebben jullie het mooi daar en vooral dat vuurwerk! Succes met de reis naar brisbane en we zijn heel erg benieuwd hoe het in Nieuw Zeeland is! Goede reis en we spreken elkaar snel weer!
Dikke kus en veel liefs,
Robert en Lianne
Hoi Hilde en Rutger,
Via deze weg de allerbeste wensen voor 2012 in goede gezondheid.
Wat een prachtige foto's. Blij te horen dat alles goed gaat daar en jullie in volle teugen genieten.
Gr Dax
Gelukkig nieuwjaar!!
Heey guys,
Om te beginnen.. Gelukkig nieuwjaar en een gezond en liefdevol 2012 gewenst!!!!!! Ik heb jullie om 2:15u nederlandse tijd nog gesmst toen maar weet niet of t smsje is doorgekomen...
Wat leuk om weer wat van jullie te horen! Zo te lezen zijn jullie lekker aan het genieten. Groot gelijk en ga daar maar heerlijk mee door ;-) Moest wel erg lachen om rutger z'n surf poging! hahaha.... Viel het toch wat tegen brother? ;-) Nu met Nieuw-Zeeland in zicht gaan jullie vast weer een fantastisch avontuur tegemoet. Ik wens jullie vast een hele goede reis en onwijs veel plezier!! Ga er lekker van genieten en hoor wel hoe t is daar!!!
Veel liefs en dikke kus,
Sistah XXX
Lieve Hilde en Rutger,
De allerbeste wensen,een gelukkig en een liefdevol 2012 gewenst. Een goede reis en heel veel plezier in
Nieuw Zeeland.
Veel liefs
Jantiena en Anne
He lieve vriendjes,
Vanuit Nederland wensen wij jullie een heel gelukkig en liefdevol 2012!
Wat een beleving om Oud en Nieuw mee te maken in Sydney en dan ook nog met 30 graden.
Nou dan is het hier wel andere koek, al was het hier ook niet heel erg koud hoor. Hadden we hier maar een beetje kou.
En dan straks lekker op naar Nieuw Zeeland. Ga lekker genieten met z'n 2tjes en ik houd jullie op de hoogte en jullie ons natuurlijk.
Veel liefs en xxx
Joey en Rielle
p.s. kan de kaarten van het zand nog niet bestellen;)
Hi Hillie and roedy
Gelukkig nieuwjaar!!!!
Geslaagd oud ennieuw zo te zien!!!
Bij ons was het ook erg gezellig ..... Pieter en ik willen misschien dit jaar met oud en nieuw weg dan is sidney toch zeker een aanrader..!!! poeh he!!!Kwam er gister achter dat er vrienden van pieters ouders daar wonen... Tja dan moet je toch even je gezicht laten zien,dacht ik zo....?! :)
Wat gaat de tijd snel voorbij he...!!
HIllie heb jij niet even op het surfboard gestaan...? vind ik echt iets voor jou....!!! :P
Heel veel plz nog!!!!
Smokkies uut Eelde!!!:)
Lieve Hilde en Rutger,
Een gelukkig 2012 voor jullie. Wat een mooie foto's,geweldig! Veel plezier de komende tijd en geniet ervan!
Liefs Jan,Lyliam,Daphne en Esmee.
Weer zo'n mooi verhaal! Prachtig.
Ook net zo lekker genieten in Nieuw Zeeland!
Jullie ook een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Heel veel plezier in Nieuw Zeeland...
Hallo Hilde en Rutger,
Gelukkig nieuwjaar.
Wij hebben genoten van jullie verhaal en de prachtige foto's. Geniet nog maar even,want voor je het weet zijn jullie weer terug in ons koude kikkerlandje.
Groetjes van ons.