HillieAndRoedy.reismee.nl

End of New Zealand

Dag Volgers,

ons NZ reisje is helaas alweer tot een einde gekomen. Afgelopen 2en een halve week het Zuider Eiland bezocht en toen weer snel naar boven. Wat een natuur, zoooo mooi , ongelooflijk. We zijn erachter gekomen dat 4 week echt te kort is om alles mooi en rustig te kunnen zien. Het was nu een activiteit doen en weer verder touren om zoveel mogelijk te kunnen bewonderen. Ook is Rutger er achtergekomen niet meer met alleen dames op reis te gaan ;)

Het weer was alleen niet altijd alles. Je zou verwachten daar in het ijskoude kikkerlandje dat hier de zomers heerlijk warm zijn. Niet helemaal dus.Ook hier kennen ze regen... Sterker nog, hier regent het nog meer dan in Nederand. Desondanks toch een aantal dagen gehad met mooi,lekker weer. De activiteiten die we nu zoal hebben gedaan zijn:

- White water raften
- Franz Jozef gletjer gelopen
-Zeehonden spotten
- Milford sound cruize gevaren
- Zeecayakken op de Abel Tasman Zee
- Pancake rocks en blowholes gespot
- Heerlijk dagje spa
- Ramptourist gespeeld in Christchurch
- Zalmvissen bij Jan en Gerda
- Gejaagt op bambi's en geitjes

Maar het belangrijkste was wel het heerlijk genieten van de natuur.
Ook de terugreis met de boot was weer een groot succes. Dikke dollars bespaard en zo de boete kunnen betalen die we aan het begin hadden opgelopen.

En nu zijn we weer in ozzie, Australie, Brisbane, kangeroe land. Toch gek. Je vliegt terug, komt aan op het vliegveld, gaat door de laatste poortjes en daar staat dus niemand. Hilde en ik hebben er maar een grap van gemaakt en zijn onze auto gaan ophalen. Weer oud vertrouwd met onze 4x4 mitsubitsie pajero ergens staan camperen hahaha.

Plannen voor nu? Eerst maar weer een beetje werken na zo'n 2 maand vakantie en dan verder de oost kust bijlangs. Want eerlijk is eerlijk, wij zijn nog lang niet klaar hier.

Tot de volgende update,

Cheers, xxx ons.

Lianne

Dag lieverds!

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo TOP hebben gehad! Veel succes weer met werken en maken snel weer even een skype date :) !!

Veel liefs,
Lianne

linda

hé travellers!
weer toffe ervaringen bleeft in nieuw zeeland zo te lezen... onwijs tof dat het zo geslaagd was :D de foto's zijn echt prachtig!! en idd voor de natuur moet je er echt langer dan een paar weken zijn :D
Wat een leven 2 maanden vakantie oh.... ik zou er voor tekenen hihi
suc6 met het vinden van werk, geniet ervan!!

liefs x

gerdie vloothuis

ha reislustigen! wat hebben jullie weer veel gezien en gedaan! mooie foto's!; lijkt af en toe wel op noorwegen; indrukwekkend zo'n blauwe gletsjer hè; ook leuk dat hunderwasser daar ook bekend is.
heel lekker verder genieten; groeten uit gieten.

Anneke de Jonge

Hey Hilde en Rutger! Geweldig! Wat toch leuk om op zo'n manier, via internet, een beetje van jullie avontuur te kunnen volgen. En idd, wat natuur al niet met een mens kan doen, jezelf heel erg nietig voelen. Geniet ervan en haal alles eruit wat er in zit voor jullie allebei. Heel veel reis-plezier nog en.......wij volgen op afstand.

veel liefs en hartelijke groeten van ons allemaal

oma

jullie hebben altijd mooie verslagen ik hoop dat jeullie het nog steeds naar de zin hebben en hierbij wil ik je ook even feliciteren met je verjaardag en tot over een paar maandjes groetjes oma en een dikke kus

Miny

Haha, ik zie net dat ik gereageerd heb bij het vorige verhaal. Zal de leeftijd zijn!

Echt hele mooie foto's!

Werk ze!!