HillieAndRoedy.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Hilde en Rutger

Lianne

Dag lieverds!!
Nog paar weekjes en dan vliegen! Neem in Australië ook maar genoeg tijd voor het schrijven van leuke verhaaltjes, zodat we goed op de hoogte blijven en met jullie mee kunnen genieten!
Veel liefs

papa en mama Stok

Lieve Rutger en Hilde
Nu nog maar 9 dagen.... en dan kan de reis beginnen!
Het grote avontuur, waar jullie beiden zo lang op hebben gewacht.
We gaan met z'n allen jullie uitzwaaien op Schiphol.
Blij voor jullie, maar toch kijken wij ook uit naar de dag dat jullie weer terug komen.
Gelukkig is er internet en wij zullen jullie, d.m.v. deze site, op de voet volgen.
Heel veel liefs
Papa en Mama

Miranda.

Heeeej Hilde.Heb ik je niet meer gezien voor je laatste dienst.Jammer maar maakt niet uit.Ik wens je ontzettend veel plezier op jullie trip.Een hele goede reis en pas goed op.Ik blijf je volgen hier op de site.
Lieve groet,Miranda.

hennie

he hilde.

vrijdag nog met je gewerkt , maar geen afscheid genomen. sigaretje .... en zag je weglopen naar het station.
hilde en rudger heel veel plezier tijdens jullie reis. zal zeker de website blijven volgen omdat ik te nieuwsgierig ben naar jullie avonturen

groetjes hennie

Michelle

Lieve brother en schone zuster..

nog 1 dag en het is zover. Eindelijk maar toch gaan jullie het grote avontuur tegemoet. Ben echt soooooow jaloers maar vind het ontzettend gaaf voor jullie! Ondanks dat er hier in het koude kikkerlandje een groot gemis zal zijn.. wens ik jullie vast heel veel plezier en ga lekker genieten van deze enorme ervaring!! Ik blijf jullie in de gaten houden via de site so.... We keep in touch mate ;-) !!!

Dikke knuffel en een echte groningse smok

XXX Michelle

fam. eefting

hoi

Klaar voor de reis? Wij wensen jullie heel veel plezier en een mooie reis. We zullen blijven volgen.

Jan Geesje en kids

linda

Oh wat spannend allemaal nog 1 nachtje en dan is het eindelijk zo ver, dan gaat die onwijs toffe, lang geplande, maar ook super spannende tijd beginnen! Ik wens jullie onwijs veel plezier, lol toe met geweldige ervaringen en onwijs mooie momenten!

dikke kus linda

froukje

He Hilde,

Ik heb je niet meer gezien je laatste dagje op het werk.
Ik had je nog een mail gestuurd op je werk mail, maar die heb je vast niet meer gelezen.
Ik wens je een hele goede reis toe en veel plezier op je reis.
ik zal jullie blijven volgen op je site.

groeten froukje

Jantiena

prachtige foto's en mooie verhalen. een verloren rijbewijs vind ik een leuke anekdote. veel plezier met jullie onderkomen op wielen, een gezonde dosis spanning en succes met jullie "vakantiewerk".
Veel liefs
Jan10a